Sandwichpanelen op maat! - SCH Holland b.v.

Staal Centrum Holland b.v. (SCH) is sinds 1976 gevestigd in Nijkerk en kent op het gebied van sandwichpanelen een tweetal specialisaties:
1) de productie van (bi-)modulaire Silk-sandwichpanelen op maat en
2) modificatie (buigen & knikken) van sandwich paneelsystemen 
Ter ondersteuning hebben wij voor u de Ontwerpdesk ontwikkeld, waarmee u in staat bent om uw ideeën te vertalen naar een maakbaar ontwerp voor metalen daken en gevels.

Maak kennis met het assortiment sandwichpanelen van SCH Holland b.v.:

Silk sandwichpanelen

De Silk sandwichpanelen van SCH bieden u een metaalbouwoplossing op maat, d.w.z. een onderscheidend gevelbeeld met maximale flexibiliteit in de maatvoering. 
Door te kiezen voor maatwerkproducten bouwt u behalve mooier en beter, ook nog eens milieubewust en bespaart u op bouwtijd, afval en zetwerk. 
Bekijk onze architectonische Sandwichpanelen op maat !

Buigen & Knikken

SBC Holland b.v. modificeert ook standaardpanelen. Panelen, die in een continu-proces geproduceerd worden door collega-fabrikanten, worden door SBC Holland b.v. ontmanteld, bewerkt en verbouwd tot geknikte, gebogen, getoogde of zelfs bi-modulaire panelen en verstekhoeken.
Lees meer over Buigen en Knikken van sandwichpanelen

Ontwerpdesk

Advies, ondersteuning en offertes zijn bij de HollandGroep altijd vrijblijvend. Juist daarom hebben wij ook de Ontwerpdesk ontwikkeld, zodat u al in een heel vroeg stadium samen met ons in staat bent uw ideeën te vertalen naar maakbare oplossingen voor architectonische dak en gevelsystemen, afgestemd op uw specifieke wensen.
Ontdek het gemak van onze Ontwerpdesk