SCH KlikFels 35-500

KlikFels 35-500; het variabele Felssysteem dat Klikt als een Klok !

KlikFels 35-500 heeft een variabele bouwbreedte van 290 - 500 mm en is 35 mm hoog. 
KlikFels 35-500 laat zich snel en eenvoudig monteren dankzij de geperforeerde onderlap en is toepasbaar voor dak en gevel i.c.m. een CARRIER-paneel, een prefab- of geïsoleerde warmdak-plaat. 
KlikFels 35-500 wordt aanbevolen i.c.m. een akoestische structuurmat, die contactgeluid en optische welving reduceert.

Geperforeerde onderlap        

Geperforeerde onderlap    Gefelste overlap               Klik en Klaar !


Het KlikFels 35-500 systeem is leverbaar in Aluzinc, de bekende Prisma en HPS Plastisol kleuren van TataSteel, alsmede in een aantal duurzame GreenCoat Pural BT kleuren van SSAB op basis van Zweedse koolzaadolie. GreenCoat Pural BT is o.a. leverbaar in: NordicNightBlack-Mat (RR33), SlateGrey-Mat (RR2H3), MountainGrey-Mat (RR23), Grey-Mat (RR22), DarkBrownMat (RR32) en Terracotta-Mat (80M04).

 

SCH KlikFels 35-500 voor DAK en Gevel

Klikfels Daksysteem

SCH KlikFels 35-500 is een innovatief alternatief voor het traditionele Felsdak systeem. Met de staande fels van 35 x 10 mm klikt u met het KlikFels-systeem van SCH uw dak in één handeling snel en moeiteloos waterdicht.
Dat maakt
KlikFels tot een aantrekkelijk en voordelig product voor nieuwbouw en renovatie van metalen daken en gevels.
KlikFels is bovendien variabel in werkende breedte van 200 - 500 mm en past daardoor op ieder dak.
KlikFels 35-500 is daarom zeer g
eschikt als dakplaat gecombineerd met een minerale dakisolatie en een warm dakplaat, op een prefab dakplaat voorzien van een geluidreducerende (14dB) structuurmat of direct als koud dak op het onderliggende CARRIER-paneel.
Klik hier voor meer informatie over het KlikFels Daksysteem

KlikFels Gevelsysteem

SCH KlikFels 35-500 is een innovatief alternatief voor het traditionele non-ferro Fels-systeem. Met de staande fels van 35 x 10 mm klikt u met het KlikFels-systeem van SCH uw gevel in één handeling snel en moeiteloos waterdicht. 
Dat maakt 
KlikFels tot een aantrekkelijk en voordelig product voor nieuwbouw en renovatie van metalen gevels. 
KlikFels kan zowel horizontaal als verticaal worden toegepast en is bovendien variabel in werkende breedte van 200 - 500 mm.
Klikfels 35-500 van SCH stelt u daarmee eenvoudig in staat om uw plaatverdeling aan te passen op de aanwezige gevelopeningen. 
KlikFels 35-500 is daarom zeer g
eschikt als gevelplaat gecombineerd met een prefab HSB constructie of CARRIER-paneel voorzien van een geluidreducerende (14dB) structuurmat.
Klik hier voor meer informatie over het KlikFels Gevelsysteem