SCH FERO systeem

FERO; het slimme Metalen Fels Roevensysteem van SCH dat monteert als een ............TREIN

FERO heeft een werkende breedte van 400 mm en is 40 mm hoog.
FERO laat zich eenvoudig en snel monteren als kouddakplaat of als metaalbouwsysteem in combinatie met een SIPS paneel, een prefab dakplaat, een geïsoleerde warmdak- of binnendoosconstructie. 
FERO wordt voor het dak in de vlakke uitvoering aanbevolen en voor de gevel als FERO-M, met een chique microprofilering, die de optische welving en de glansgraad van de coating reduceert.
Het FERO- systeem is leverbaar in de bekende Prisma kleuren van TataSteel, alsmede in een aantal duurzame GreenCoat Pural BT kleuren van SSAB op basis van Zweedse koolzaadolie. GreenCoat Pural BT is o.a. leverbaar in: NordicNightBlack-Mat (RR33), SlateGrey-Mat (RR2H3), MountainGrey-Mat (RR23), Grey-Mat (RR22), DarkBrownMat (RR32) en Terracotta-Mat (80M04).
 
METRO-M met microprofiel
FERO-M met microprofiel

De vele mogelijkheden met het FERO-systeem:

FERO Felsdak

FERO is een nieuw en revolutionair alternatief voor het traditionele Felsdak systeem. FERO monteert snel en klikt uw dak in één handeling probleemloos waterdicht. Dat maakt FERO tot een aantrekkelijk en voordelig product voor nieuwbouw en renovatie van metalen daken en gevels. FERO is geschikt als dakplaat gecombineerd met een minerale dakisolatie en een warm dakplaat, op een prefab dakplaat voorzien van een geluidreducerende (14dB) structuurmat of direct op de onderliggende draagconstructie als koud dak.
Ontdek de voordelen van het FERO-dak

Tip: FERO Solar

FERO Solar, voorzien van een Prisma-coating van TataSteel, is de drager bij uitstek voor het Solbond Integra PV-systeem. 
FERO Solar is het voorbeeld van integrale energievoorziening en functioneert als dakelement en zonnepaneel in één. 
FERO Solar is ontwikkeld i.s.m. Zonnegilde b.v. en biedt als onderdeel van ons MVBS-programma een uitstekende oplossing voor het verduurzamen van uw gebouw.
Lees meer over de prestaties van Solbond Integra

FERO Gevel

FERO is toepasbaar als gevelbekleding, horizontaal of verticaal gemonteerd, enkelvoudig of in combinatie met een een geïsoleerd binnendoos-systeem of een prefab SIPS HSB-element. Dankzij de vele kleurmogelijkheden realiseert u voordelig een industriële gevel met een traditioneel uiterlijk.
Bekijk de mogelijkheden van FERO-gevel

FERO Zinklook

Als antwoord op de vraag naar duurzame alternatieven voor milieubelastende materialen, zoals koper en zink hebben wij staalsubstraat, voorzien van Aluzinc, Zinklook en Koperlook coatings op voorraad.
Dit basismateriaal is uitermate geschikt om met FERO dak of gevel toe te passen met een garantie tot wel 30 jaar.  
Meer over duurzame coatings met een non-ferro look

FERO Panel

FERO Panel is leverbaar als sandwichpaneel voor dak en gevel met een isolatiekern naar keuze. Dankzij de variabele werkende breedte en de keuze uit een groot assortiment kleuren en coatingtypes bent u in staat aantrekkelijke architectuur te realiseren met een automatische- of Confidex productgarantie tot wel 30 jaar. 
Bekijk onze bi-modulaire panelen met FERO-look in detail