Warm-dak SCH 40-186-5-R

Welkom op de productpagina over SCH 40-186-5-R warm dakplaten.
Op deze pagina treft u informatie over alles wat u te weten wilt komen over dit prachtige product, zoals een productblad, kleuren & coatings, montagedetails en -richtlijnen, bestekteksten, plaatdikten, gewichten, overspanningen en referentieprojecten.
Wilt u weten wat onze 40-186-5-R warm dakplaten kosten, dan kunt u via onze unieke offertemodule, 24/7,  online uw persoonlijke prijsopgave downloaden. 

Heeft u vragen m.b.t. uw specifieke project of wilt u onze montagedetails in DWG-formaat ontvangen ? Neem dan gerust contact met ons op.
Wij zijn u graag van dienst.

Statische gegevens:

Veiligheidsklasse II

Referentieperiode 50 jaar

Bebouwde omgeving

Doorbuiging maximaal 1/250 van de overspanning
Gebouwvorm:
           
Gesloten, d.w.z. minder dan 5 % van het gebouwoppervlak is open. Rechthoekig met een maximale hoogte van 9 meter boven het maaiveld en een dakhelling < 10 graden.

Berekening:              
De in de onderstaande tabel aangegeven maximale overspanningen zijn berekend volgens de voorschriften en belastingen van NEN 6702.

Bij de berekening van 2- en 3-velds overspanningen is uitgegaan van velden met gelijke afmetingen met tussenopleggingen van minimaal 160 mm en een eindoplegging van minimaal 40 mm. 
Er is bij de berekening geen rekening gehouden met schijfwerking, sneeuwophoping of wateraccumulatie.

Belastingen:               
Er is bij de berekening in onderstaande tabel uitgegaan van een eigen gewicht van 0.25 kN/m² en een veranderlijke belasting van 1.00 kN/m². 

Montage-advies:        
De overlap-langsnaden voorzien van een afdichtingstape en h.o.h. 500 mm. bevestigen met overlapteksen, voorzien van neopreenafdichtingsring en kleurkap.

 

Disclaimer:    
De bovenstaande informatie is met de meeste zorg samengesteld. SCH Holland b.v. aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van typefouten op welke wijze dan ook ontstaan.

Eigenschappen

PlaatdikteGewicht
0,70 mm7,3 kg/m22,25 m13,01 m12,79 m1
0,75 mm7,8 kg/m22,33 m13,12 m12,89 m1
0,88 mm9,2 kg/m22,53 m13,40 m13,15 m1
1,00 mm10,4 kg/m22,70 m13,63 m13,35 m1

Kleur- en Coatingmogelijkheden

 

Sendzimir Verzinkt

Sendzimir of voorverzinkt staal is koolstofstaal, dat onmiddellijk na het walsen door een zinkbad is gegaan. Het zinkbad bevat een geringe hoeveelheid aluminium. Dit proces geeft een kathodische bescherming tegen oxidatie ("roesten") maar het resultaat kan alleen binnen gebruikt worden.
Lees meer over Sendzimir Verzinkt

Interieurcoating (KID) ca. RAL 9002

Interieurcoating, ook wel KID genoemd, is uitsluitend bedoeld voor toepassing op binnenbeplating. Het reflecteert het aanwezige licht, en helpt daarmee de kosten voor verlichting te verlagen.

KID-Interieurcoating is standaard op voorraad in de kleur RAL 9002 en vormt een efficiënt en duurzaam binnenproduct voor toepassing in een gebouw met een normaal, droog, verwarmd en onvervuild millieu.

Lees meer over interieurcoating

Aluzinc AZ 185 AVP

AluZinc betaat uit een staalkern waarop een beschermlaage van aluminium en zink, gemengd in nagenoeg gelijke delen, is aangebracht.
De laagdikte van ons AluZinc bedraagt ca. 185 gram per m2 en is voorzien van een EasyFilm, dat is een transparante polyester AntiVingerPrint coating (AVP) met een laagdikte van 2 
um (0.002 mm).
Een uniek zilveren glinsterend laagje. 55% aluminium, 43% zink en een vleugje silicium (1,6%) harmoniëren perfect met het staal. Het resultaat? 
Aluzinc® combineert de sterkte van staal, de beschermende werking van zink en de stabiliteit van aluminium. 
Lees meer over Aluzinc

Magnelis ZM310

De gewenste principedetails worden automatisch per email naar u verzonden na het invullen van het onderstaande formulier.
DWG bestanden zijn beschikbaar op aanvraag. Neem hiervoor contact met ons op, of gebruik het contactformulier.

Vul uw postcode en huisnummer in en het adres en woonplaats worden automatisch ingevuld.