Koud-dak SCH 18-106-10

Welkom op de productpagina over SCH 18-106-10-KD damwand profielplaten.
Op deze pagina treft u informatie over alles wat u te weten wilt komen over dit prachtige product, zoals een productblad, kleuren & coatings, montagedetails en -richtlijnen, bestekteksten, plaatdikten, gewichten, overspanningen en referentieprojecten.
Wilt u weten wat onze 18-106-10-KD damwandplaten kosten, dan kunt u via onze unieke offertemodule, 24/7,  online uw persoonlijke prijsopgave downloaden. 

Heeft u vragen m.b.t. uw specifieke project of wilt u onze montagedetails in DWG-formaat ontvangen ? Neem dan gerust contact met ons op.
Wij zijn u graag van dienst. 

Statische gegevens:

Veiligheidsklasse II

Referentieperiode 50 jaar

Bebouwde omgeving

Doorbuiging maximaal 1/250 van de overspanning
Gebouwvorm:
           
Gesloten, d.w.z. minder dan 5 % van het gebouwoppervlak is open. Rechthoekig met een maximale hoogte van 9 meter boven het maaiveld en een dakhelling > 10 graden.

Berekening:              
De in de onderstaande tabel aangegeven maximale overspanningen zijn berekend volgens de voorschriften en belastingen van NEN 6702.

Bij de berekening van 2- en 3-velds overspanningen is uitgegaan van velden met gelijke afmetingen met opleggingen van minimaal 60 mm. 
Er is bij de berekening geen rekening gehouden met schijfwerking.

Belastingen:               
Er is bij de berekening in onderstaande tabel uitgegaan van een eigen gewicht van 0.08 kN/m² en een veranderlijke belasting van 1.00 kN/m². 

Montage-advies:        
De overlap-langsnaden voorzien van een afdichtingstape en h.o.h. 500 mm. bevestigen met overlapteksen, voorzien van neopreenafdichtingsring en kleurkap.

 

Disclaimer:    
De bovenstaande informatie is met de meeste zorg samengesteld. SCH Holland b.v. aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van typefouten op welke wijze dan ook ontstaan.

Eigenschappen

PlaatdikteGewicht
0,63 mm6,4 kg/m21,19 m11,58 m11,48 m1
0,70 mm7,1 kg/m21,24 m11,68 m11,50 m1
De gewenste principedetails worden automatisch per email naar u verzonden na het invullen van het onderstaande formulier.
DWG bestanden zijn beschikbaar op aanvraag. Neem hiervoor contact met ons op, of gebruik het contactformulier.

Vul uw postcode en huisnummer in en het adres en woonplaats worden automatisch ingevuld.