SCH is fabrikant van profielplaten voor dak en wand: 

Als één van de eerste producenten van geprofileerde platen in Nederland heeft SCH Holland b.v. een gevarieerd assortiment opgebouwd. De geprofileerde platen van SCH zijn leverbaar in eenConstructieveKlassieke of juist een moderneSilverbox uitvoering met Garanticoat, de unieke 10 jarige verbeterde garantie. 
Ons assortiment bestaat uit dakbeplating, binnendozen, gevelbeplating, omega profielen en daarnaast leveren wij ook coil, band & vlakke plaat. 
  

Het assortiment geprofileerde platen van SCH bestaat uit:

Gevelbeplating

De gevelbeplating van SCH is leverbaar in een Klassieke of juist een moderne Silverbox uitvoering. De klassieke profielen van SCH zijn leverbaar als golfplaat en als damwand profielplaat. De Silverbox profielen van SCH zijn leverbaar als potdeksel-, punt-, bol- en als plankprofiel. 
Bekijk ons uitgebreide assortiment Gevelbeplating

FERO-systeem

FERO is een innovatief Metalen FEls ROevensysteem dat monteert als een TREIN.
FERO heeft een werkende breedte van 400 mm en is 40 mm hoog. FERO is geschikt als dakbedekking in een warm- of koud dak en als gevelbekleding, horizontaal of verticaal gemonteerd, in combinatie met een geïsoleerde binnendoosconstructie.
Bekijk ons innovatieve FEls ROevensysteem

Dakbeplating

De dakbeplating van SCH is geschikt voor toepassing als Warm-dak en als Koud-dak. Warm-dak profielen dienen als drager voor een harde isolatieplaat voorzien van dakbedekking. Koud-dak profielen functioneren als buitenhuid in een (on-)geïsoleerde dakconstructie.
Bekijk het assortiment Dakbeplating

Binnendozen & Omega's

Binnendozen zijn constructieve elementen die,  horizontaal gemonteerd, van kolom tot kolom en over twee of meer velden overspannen. Bij het ontwerp van gevelsystemen bieden de binnendozen van SCH u veel voordelen.
Lees meer over onze Binnendozen & Omega's