SCH KlikFels 35-500 Daksysteem

Welkom op de productpagina over het SCH 35-500 KlikFels systeem.
Op deze pagina treft u informatie over alles wat u te weten wilt komen over dit prachtige product, zoals een productblad, kleuren & coatings, montagedetails en -richtlijnen, bestekteksten, plaatdikten, gewichten, overspanningen en referentieprojecten.
Wilt u weten wat onze SCH 35-500 KlikFelsplaten kosten, dan kunt u via onze unieke offertemodule, 24/7,  online uw persoonlijke prijsopgave downloaden. 

Heeft u vragen m.b.t. uw specifieke project of wilt u onze montagedetails in DWG-formaat ontvangen ? Neem dan gerust contact met ons op.
Wij zijn u graag van dienst.

Statische gegevens:

Veiligheidsklasse II

Referentieperiode 50 jaar

Bebouwde omgeving

Doorbuiging maximaal 1/250 van de overspanning
Gebouwvorm:
           
Gesloten, d.w.z. minder dan 5 % van het gebouwoppervlak is open. Rechthoekig met een maximale hoogte van 9 meter boven het maaiveld en een dakhelling > 3 graden (5%).

Berekening:              
De in de onderstaande tabel aangegeven maximale overspanningen zijn berekend volgens de voorschriften en belastingen van NEN 6702.

Bij de berekening van 2- en 3-velds overspanningen is uitgegaan van velden met gelijke afmetingen met opleggingen van minimaal 60 mm. 
Er is bij de berekening van onderstaande tabel geen rekening gehouden met schijfwerking of sneeuwophoping.

Belastingen:               
Er is bij de berekening in onderstaande tabel uitgegaan van een eigen gewicht van 0.25 kN/m² en een veranderlijke belasting van 1.00 kN/m². 

Montage-advies:        
De KlikFels profielen worden in de overlap-langsnaden bevestigd; in het randgebied h.o.h. 400 mm en in het middengebied h.o.h. 800 mm.

Optische welving:
Als gevolg van het rolvormproces i.c.m. de profielgeometrie mogen KlikFels-profielen  een optische welving vertonen. Deze optische welving vormt daardoor geen reden tot afkeur. 

Disclaimer:    
De bovenstaande informatie is met de meeste zorg samengesteld. SCH Holland b.v. aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van typefouten op welke wijze dan ook ontstaan.

De gewenste principedetails worden automatisch per email naar u verzonden na het invullen van het onderstaande formulier.
DWG bestanden zijn beschikbaar op aanvraag. Neem hiervoor contact met ons op, of gebruik het contactformulier.

Vul uw postcode en huisnummer in en het adres en woonplaats worden automatisch ingevuld.