KlikFels 35-500 systeem

KlikFels 35-500; het Fijne Metalen Felssysteem van SCH dat klikt als een KLOK....

KlikFels heeft standaard een werkende breedte van 500 mm en is voorzien van een fijne fels van 8 mm breed en 35 mm hoog.
KlikFels wordt onzichtbaar bevestigd in de dubbele overlap, die is voorzien van een handige perforatie.
KlikFels is leverbaar in staal met een duurzame Aluzinc legering of een krasvaste HPS, Prisma coating op een galvalloy-substraat van TataSteel. Gaat u voor duurzaam dan bevelen wij GreenCoat Pural BT aan. Een innovatieve Polyurethaancoating op basis van Zweedse Koolzaadolie.
KlikFels is speciaal ontwikkeld als betaalbaar en duurzaam alternatief voor de bekende non-ferro felsdaken van koper, zink of aluminium.
KlikFels laat zich eenvoudig en snel monteren als kouddakplaat of als metaalbouwsysteem in combinatie met een Carrierpaneel, een SIPS paneel, een prefab dakplaat of  een samengestelde geïsoleerde warmdak- of gevelconstructie. 
KlikFels kan en mag, als gevolg van het walsprocede en de profielgeometrie i.c.m. de plaatdikte, een optische welving vertonen. 

Voor het beste resultaat adviseren wij om het KlikFels-systeem op een vlakke ondergrond voorzien van een 8 mm dikke structuurmat te monteren. 
De structuurmat is een akoestische anti-condensmat die het contactgeluid met ca. 14 dB reduceert en tegelijk voor een goede afvoer van eventueel condensvocht zorg draagt.  
 

KlikFels onderlap met schroefperforatie

KlikFels overlap met handige kliksluiting
 


Product Aantal Materiaal Beschermfolie Levering
Nog geen producten
U heeft 0 product(en) in uw offerte Vraag uw offerte aan