FERO 40-400 systeem

 

FERO 40-400; het Robuuste Metalen Fels Roevensysteem van SCH dat monteert als een TREIN....

FERO heeft een werkende breedte van 400 mm en is voorzien van een robuuste roef van 40 mm breed en 40 mm hoog.
FERO wordt onzichtbaar bevestigd in de dubbele overlap, die is voorzien van een handige schroefril.
FERO is leverbaar in staal met een duurzame Aluzinc legering of een krasvaste Prisma coating op een galvalloy-substraat van TataSteel. Gaat u voor duurzaam dan bevelen wij GreenCoat Pural BT aan. Een innovatieve Polyurethaancoating op basis van Zweedse Koolzaadolie.
FERO is speciaal ontwikkeld als betaalbaar en duurzaam alternatief voor de bekende non-ferro roevendaken van koper, zink of aluminium.
FERO laat zich eenvoudig en snel monteren als kouddakplaat of als metaalbouwsysteem in combinatie met een Carrierpaneel, een SIPS paneel, een prefab dakplaat of  een samengestelde geïsoleerde warmdak- of gevelconstructie. 
FERO kan en mag, als gevolg van het walsprocede en de profielgeometrie i.c.m. de plaatdikte, een optische welving vertonen. 
FERO
 wordt daarom voor het dak in de vlakke uitvoering aanbevolen en voor de gevel als FERO-M, met een chique microprofilering, die de optische welving en de glansgraad van de coating reduceert.

Voor het beste resultaat adviseren wij om het FERO-systeem op een vlakke ondergrond voorzien van een 8 mm dikke structuurmat te monteren.
De structuurmat is een akoestische anti-condensmat die het contactgeluid met ca. 14 dB reduceert en tegelijk voor een goede afvoer van eventueel condensvocht zorg draagt. 


FERO standaard

FERO-M met microprofilering
 
 


Product Aantal Materiaal Beschermfolie Levering
Nog geen producten
U heeft 0 product(en) in uw offerte Vraag uw offerte aan