Coils, Vlakke Plaat & Zetwerk

Voor het afwerken van gebouwen met zetwerk leveren wij coils en vlakke plaat aan onze afnemers en hun zetterijen. De kleur en kwaliteit van het coil-, band- en plaatmateriaal is altijd identiek aan die van onze profielplaten. 

Als extra service kunnen wij de vlakke plaat in één moeite voorzien van een beschermfolie en voor u op maat knippen en slitten. Dit scheelt u handelingen (tijd = geld) en u kunt er direct mee aan de slag.

Direct aan de slag met onze Coils & Vlakke Plaat t.b.v. Zetwerk

Coils

Voorgelakt staal is opgebouwd uit een aantal verflagen en behandelingen die worden aangebracht op het staal in een geautomatiseerd en gecontroleerd proces. Zodra het staal is geproduceerd in de vorm van een rol, verwerken wij het voor u in onze metaalbouwsystemen.
Bekijk onze coating en kleurmogelijkheden

Vlakke Plaat

Voor het afwerken van gebouwen leveren wij vlakke plaat aan onze afnemers en hun zetterijen. De kleur en kwaliteit van het coil-, band- en plaatmateriaal is altijd identiek aan die van onze profielplaten. 
Als extra service kunnen wij de vlakke plaat in één moeite voorzien van een beschermfolie en voor u op maat knippen en slitten.
Bij SCH is veel mogelijk op het gebied van band en plaat

Zetwerk SV+Interieur

Zetwerk voor de binnenafwerking van metalen dak en gevelbeplating of als lichte achterconstructie kunt u bestellen bij uw vaste leverancier, direct bij ons of via onze webshop waar wij nu ook online zetwerk aanbieden. Middels een unieke en interactieve bestelmodule, die u ondersteunt bij het tekenen en rekenen, heeft u meteen online inzicht in wat het zetwerk gaat kosten. 
Zetwerk kunt direct of via onze webshop bestellen

Zetwerk Coilcoat

Zetwerk voor de buitenafwerking van metalen dak en gevelbeplating kunt u bestellen bij uw vaste leverancier, direct bij ons of via onze webshop waar wij nu ook online zetwerk aanbieden. Middels een unieke en interactieve bestelmodule, die u ondersteunt bij het tekenen en rekenen, heeft u meteen inzicht in wat het zetwerk gaat kosten. 
Zetwerk kunt direct of via onze webshop bestellen

 


Product Aantal Materiaal Beschermfolie Levering
Nog geen producten
U heeft 0 product(en) in uw offerte Vraag uw offerte aan