Inspectie, Onderhoud & Schadeherstel

HollandGroep, metaalbouw is onze lust en ons leven

De economische levensduur van uw metaalbouwsysteem wordt in belangrijke mate bepaald door regelmatige reiniging en onderhoud. Op uw verzoek kunnen wij u, op basis van een periodieke inspectie, vrijblijvend adviseren en zo de economische levensduur van uw vastgoed met vele jaren verlengen.Gedurende de lange levensduur van een metaalbouwsysteem zijn er daarom een aantal belangrijke punten van aandacht:

 

"Liever preventief Inspecteren & Beheren dan Amoveren !"

Inspectie

Op uw verzoek kunnen wij u, op basis van een periodieke inspectie, vrijblijvend adviseren en zo de economische levensduur van uw vastgoed met vele jaren verlengen.
Meer over inspectie

Reiniging

Een schoonmaakbeurt moet altijd uitgevoerd worden wanneer vervuiling zichtbaar is of periodiek wanneer het beplatingsoppervlak niet regelmatig door hemelwater wordt schoongespoeld. Speciaal voor het reinigen van dak- en gevelbeplating hebben wij daarom Cladding Cleaner laten ontwikkelen. 
Meer informatie over reinigen & CladdingCleaner.

Onderhoud

Wanneer de schade ernstig is en er bijvoorbeeld een kras zit in de coating is herstel gewenst, vanwege het gevaar van corrosie. Dergelijk onderhoud vraagt om een deskundige aanpak. 
Wij nemen u die zorg graag uit handen. 
Meer over onderhoud van gecoilcoate staalplaat

Schadeherstel

Staal is een duurzaam bouwmateriaal, maar helaas niet tegen elke vorm van fysiek geweld bestand. Wilt u uw pand opfrissen of schadeloos opleveren aan uw verhuurder of toekomstige huurder ?
Ons service-team staat klaar voor het herstel van uw beschadigde gevelbeplating en randafwerkingen. 
Neem contact met ons op voor een offerte

Gevelrenovatie

Door gevelrenovatie te combineren met isolatie verbetert u het energielabel van uw bedrijfspand. Bovendien betekent gevelrenovatie of restyling in commercieel opzicht veel voor de uitstraling van het pand en het imago van de gebruiker.  
Lees meer over mogelijkheden van Gevelrenovatie