Advies, Ontwerp & Projectoffertes

Gevelbouw volgens een integrale methode

Advies, Ontwerp & Projectoffertes zijn bij PIB altijd kostenloos, met als doel om uw wensen naar een mooi en financieel haalbaar eindresultaat te vertalen.

Een eigen advies - en ontwerpafdeling ondersteunt opdrachtgevers en adviseert met betrekking tot detailoplossingen, keuze van profiel - of plaat type, soorten coatings, bevestigers, etc. Door meer dan 40 jaar praktijkervaring kunnen wij, als onderdeel van de HollandGroep, snel inspelen op nieuwe ontwikkelingen en trends.
Nieuwe kleuren, technieken en materialen zijn onmiddellijk bekend en worden snel onderzocht op mogelijke praktische toepassing. Het gaat bij een bouwwerk, behalve om het uiterlijk, vooral om de details.

Ontwerpdesk

Speciaal ter ondersteuning van architecten, adviseurs, eindgebruikers en (onder)aannemers hebben wij in HollandGroep verband een Ontwerpdesk ontwikkeld. We ondersteunen prospects en partners in elke fase van het metaalbouw-proces en houden hen op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.
Metaalbouw is onze lust en ons leven en dat plezier willen wij graag met u delen.
Deze onvoorwaardelijke instelling leidt in combinatie met onze unieke integrale aanpak altijd tot een eindresultaat met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Immers, door gebruik te maken van de Ontwerpdesk bent u al in een heel vroeg stadium in staat om uw ideeën te vertalen naar maakbare oplossingen voor dak en gevelsystemen.