PIB Holland b.v. - Ontwerp & Montage op maat!

Moderne gevelbekleding van metaal
Projecten Ingenieurs Bureau Holland b.v., (PIB) is gespecialiseerd in ontwerp levering en montage van metalen dak en gevelsystemen uit sandwichpanelen en geprofileerde plaat. PIB werkt volgens een integrale methode en levert en monteert innovatieve metaalbouwsystemen op maat tegen een vooraf overeengekomen prijs. Door ons project-team worden zo jaarlijks meer dan 200 complete projecten met dak en gevel vullende systemen ontworpen, gecoördineerd en gemonteerd.
 

Over PIB

Met PIB weet u zich verzekerd van een Professionele, Innovatieve en Betrokken partner.

HollandGroep metaalbouw

Professioneel, want PIB is groot genoeg voor een opdrachten van € 1 miljoen en bescheiden genoeg voor een vrijblijvend advies of een schadeklus.

Innovatief, want PIB luistert, denkt mee en levert creatieve oplossingen op het gebied van metaalbouwsystemen. PIB werkt daarbij volgens een unieke, integrale methode.
Door industriële- en maatwerk producten optimaal met elkaar te combineren zijn wij altijd in staat om u de beste kwaliteit te bieden tegen een vaste, vooraf overeengekomen prijs.

Betrokken, omdat PIB nauw samenwerkt met u als klant en met haar zusterbedrijf SCH Holland b.v. Deze werkwijze stelt ons in staat om snel op uw wensen in te spelen bij wijzigingen in de planning of projectspecificatie. Uiteraard betrekken wij ook systemen van buiten de HollandGroep, wanneer deze in uw situatie een betere oplossing bieden.

PIB Holland b.v. uw metaalbouwpartner van A tot Z:

Advies, Ontwerp & Projectoffertes

Advies, Ontwerp & Projectoffertes zijn bij PIB altijd kosteloos, met als doel om uw wensen naar een mooi en financieel haalbaar eindresultaat te vertalen.

PIB Holland ondersteunt architecten en opdrachtgevers en adviseert bij detailontwerp, keuze van profiel - of plaat type, soorten coatings, bevestigers, etc. 
Lees meer over Advies, Ontwerp & Kostencalculatie

Engineering in 2D en 3D

Op basis van een architectonisch ontwerp en de meest geëigende materiaalkeuze wordt door onze BIM-modelleurs, met behulp van ArchiCad-software, in 2D en 3D de gewenste vormgeving zichtbaar gemaakt. 
Lees meer over Engineering in 2D en 3D

Montage Coördinatie

PIB werkt landelijk en besteedt de montage van de dak - en gevelbeplating grotendeels uit aan gespecialiseerde installateurs. Deze aanpak met lokale partners stelt ons in staat om snel op te schalen en de personele bezetting regionaal en per project nauwkeurig af te stemmen op de aanwezige behoefte.
Lees meer over Montage Coördinatie

Inspectie & meer..

Wij ondersteunen architecten, adviseurs, eindgebruikers en (onder)aannemers tijdens het gehele metaalbouwproces en ook lang daarna.
Verzinkt en voorgelakt staal is immers een milieuvriendelijk en duurzaam bouwmateriaal dankzij haar lange technische levensduur.
Om een lange levensduur te kunnen garanderen, verdienen deze prachtige producten regelmatig inspectie en onderhoud om maximaal te kunnen blijven presteren.
Lees meer over Inspectie en Onderhoud

Gevelrenovatie

Gevelrenovatie verdient zich snel terug. Door gevelrenovatie te combineren met isolatie verbetert het energielabel van uw bedrijfspand. Bovendien betekent gevelrenovatie of restyling in commercieel opzicht veel voor de uitstraling van het pand, het imago van de gebruiker en last but not least, de marktwaarde van uw bezit. 
Lees meer over Gevelrenovatie
Wij doen op een integere manier zaken en maken graag heldere afspraken op basis van onze Algemene Leverings- en Betalingsvoorwaarden en onze Gedragscode.
Opdat u weet met wie u zaken doet, treft u hiernaast een link naar onze meest recente WKA-gegevens.