Coatingkeuze & Garanties

Garanticoat® van SCH Holland b.v.

Als HollandGroep verwerken wij uitsluitend basismateriaal dat afkomstig is van gerenommeerde staal- en aluminiumproducenten.
SCH Holland b.v. heeft daarom, als eerste fabrikant van metalen dak en gevelbeplating, het begrip Garanticoat ® geïntroduceerd. 
  • Garanticoat® is hét keurmerk van SCH Holland b.v. op alle dak- en gevelproducten die zijn voorzien van een PVDF, PUR of PVC coating.
  • Garanticoat® biedt elke afnemer, verwerker en eindgebruiker de zekerheid dat de kwaliteit van SCH producten middels een 10-jarige verbeterde garantie gewaarborgd is.
  • Garanticoat® verbeterde garantie staat borg voor herlevering en (de)montage indien zich een gebrek in SCH producten voor doet. 

Automatische Garantie van ArcelorMittal

 

De automatische garanties van ArcelorMittal gelden in vele West- Europese landen. Er hoeft geen lange vragenlijst ingevuld te worden. Afhankelijk van het product en de plaats gaat de garantie automatisch over naar iedere nieuwe eigenaar van het gebouw waarin het ArcelorMittal substraat verwerkt is.

Confidex® van TataSteelConfidex biedt uitgebreide dekking, inclusief snijkanten, als resultaat van 40 jaar ervaring die TataSteel heeft in coatingtechnologie en product- ontwikkeling. Confidex is duidelijk, eenvoudig en garandeert volledig herstel in het onwaarschijnlijke geval van gebreken aan de coating. Confidex garantie is net als Garanticoat overdraagbaar aan de opvolgende gebouweigenaar en biedt daardoor veel zekerheid.

U kunt elke garantie eenvoudig bij ons aanvragen door gebruik te maken van het aanvraagformulier.