Coatings, Kleuren & Garantie

 

overzicht van coating op verzinkte staalplaat voor dak en wand en gevel
Voorgelakt staal is 40 jaar geleden voor het eerst geproduceerd en heeft inmiddels een belangrijke positie in de bouwsector verworven. Voorgelakt staal is opgebouwd uit een aantal verflagen en behandelingen die worden aangebracht op het staal in een geautomatiseerd en gecontroleerd proces. Zodra het staal is geproduceerd in de vorm van een rol, verwerken wij het voor u in onze metaalbouwsystemen. Hieronder treft u een overzicht van de meest voorkomende typen verzinkt en voorgelakt staal. Wij adviseren u vrijblijvend omtrent de beste keuze voor uw project.
Garanties kunt u eenvoudig bij ons aanvragen door gebruik te maken van het aanvraagformulier.
 

 Garanticoat® van SCH Holland b.v.

Als HollandGroep verwerken wij uitsluitend basismateriaal dat afkomstig is van gerenommeerde staal- en aluminiumproducenten.
SCH Holland b.v. heeft daarom, als eerste fabrikant van metalen dak en gevelbeplating, het begrip Garanticoat ® geïntroduceerd. 
  • Garanticoat® is hét keurmerk van SCH Holland b.v. op alle dak- en gevelproducten die zijn voorzien van een PUR of PVC coating.
  • Garanticoat® biedt elke afnemer, verwerker en eindgebruiker de zekerheid dat de kwaliteit van SCH producten middels een 10-jarige verbeterde garantie gewaarborgd is.
  • Garanticoat® verbeterde garantie staat borg voor herlevering en (de)montage indien zich een gebrek in SCH producten voor doet.