Offerte- & Ontwerpdesk voor Informatie & Inspiratie

 

advies en hulp met principedetails voor dak en gevel
De HollandGroep is een uniek bedrijf in de metaalbouw branche.
Met ons team van 20 enthousiaste samenwerkers weten wij ons te onderscheiden, dankzij onze integrale aanpak bij de ontwikkeling en productie van profielen, panelen en systeemoplossingen.
Met onze Offerte- & Ontwerpdesk, bieden wij u 24/7 Informatie & Inspiratie, 
en stellen wij u in staat om uw ideeën te vertalen naar een duurzame oplossing voor uw persoonlijke, architectonische metaalbouwsysteem.

Ontdek onze mogelijkheden:

Offerte- & Ontwerpdesk

24/7 uw persoonlijke offerte en principedetails in uw mailbox ? 
Dat kan met QROO het Quick Response Offerte Ontwerpsysteem van SCH. Via onze ontwerptool treft u per paneel- of profieltype de kleurmogelijkheden, bestekteksten, detail oplossingen en specifieke producteigenschappen aan. Daarnaast kunt u met het unieke QROO systeem, online uw persoonlijke offerte samenstellen.

Maak kennis met QROO, want QROO is smart 4U

Coatings & Garantie

Wij hebben een apart hoofdstuk gewijd aan meer specifieke informatie over de verschillende soorten coatings, beschikbare kleuren en bijbehorende productgaranties. HollandGroep confirmeert zich daarbij aan de KRL-Metaalbouw van MDG/DumeboDWS
Ontdek ons scala aan Coatings, Kleuren & Garanties

Inspectie & Onderhoud

Op uw verzoek kunnen wij u, op basis van een periodieke inspectie, vrijblijvend adviseren m.b.t. Reiniging & Onderhoud van metalen daken en gevels en zo de economische levensduur van uw vastgoed met vele jaren verlengen.
Lees meer over Reiniging, Inspectie & Onderhoud

Referenties ter Inspiratie

Als HollandGroep worden wij zowel bij nieuwbouw- als bij renovatie-projecten betrokken. Ter inspiratie treft u hier voorbeelden van door en/of met de HollandGroep gerealiseerde metaalbouwprojecten.

Bekijk onze referenties