Website met Zoekfunctie

21 / 01 / 2011
Zoekfunctie website HollandGroep-Nieuws
Het was u als oplettende bezoeker wellicht al opgevallen, maar toch vinden wij de uitbreiding van onze website met een handige zoekfunctie de moeite van het vermelden waard.
Metaalbouw is onze lust en ons leven, dus wanneer je dan je best doet om een zo volledig mogelijk beeld van het bouwen met metalen dak- en gevelsystemen op je website te tonen, dan is het een logisch gevolg dat de website zich van lieverlee behoorlijk uitbreidt. Om er voor te zorgen, dat je passie niet op een uit de hand gelopen hobby gaat lijken, moet je dus regelen dat relevante informatie voor iedere bezoeker direct toegankelijk is.
Daarom hebben wij, op advies van enkele enthousiaste gebruikers, links bovenin de menubalk een zoekvenster laten plaatsen met het bekende beeldmerk van een vergrootglas, waarin u een trefwoord of, wanneer dat niet werkt, een synoniem kunt invoeren.
Daarna drukt u op de "enter-toets" van uw toetsenbord of u klikt met de linker muisknop op het vergrootglas en de productinformatie en eventuele referentieprojecten tonen zich, net als bij Google, op uw beeldscherm.

Heeft u ook een nuttige tip of advies voor het verbeteren van onze website ? Neemt u dan gerust contact met ons op via onderstaande contactbutton.
Terug naar Overzicht