Metaalbouw is onze passie en juist daarom leveren wij meerwaarde voor hetzelfde geld !

Wij maken het liefst persoonlijk met u kennis, maar voorafgaand daaraan stellen wij ons via deze website aan u voor, zodat u weet wie wij zijn en wat wij doen en zodat u op uw gemak een keuze kunt maken uit onze producten en diensten. Voor een antwoord op uw vragen staan wij u graag te woord. 

Wie zijn wij?

Hollandgroep metaalbouw is onze lust en ons leven

De HollandGroep is sinds 1973 werkzaam als onafhankelijk totaalleverancier van metaalbouwsystemen.
Met een team van 20 enthousiaste collega's werken wij samen, volgens een integrale methode en bieden een breed scala aan profielen, panelen en systeemoplossingen voor de bouw van metalen daken en gevels.
 

Metaalbouw is onze lust en ons leven.
Het is onze "missie" om dat plezier met u te delen.

Wat doen wij?

Metaalbouw volgens de Hollandgroep integrale methode
De HollandGroep levert innovatieve metaalbouwsystemen op maat met de beste prijs/kwaliteitsverhouding. We ondersteunen architecten en opdrachtgevers in de conceptfase (onder meer bij het detailontwerp), leveren maatwerk producten, produceren de systemen zo mogelijk in eigen huis en kunnen deze ook, tegen een vooraf overeengekomen prijs, monteren op de bouwplaats. Zo ontwikkelen wij "dag in dag uit" innovatieve oplossingen voor architectonische dak en gevelbekleding

Waarom zaken met ons doen?

metalen dak en gevelbeplating is bij ons in goede handen
Gebouwen met voorgelakte stalen dak en wandsystemen hebben een moderne uitstraling en een uitstekende duurzaamheid, mits ze goed zijn ontworpen en gerealiseerd. Wij zijn groot voorstander van een intelligente profiel- of paneelkeuze in combinatie met kleurgebruik en werken daarom volgens een integrale methode. 
Wij zijn met onze aanpak onafhankelijk, onderscheidend, flexibel en betrokken.Hoe werkt dat dan ?  

  • Wij zijn een onafhankelijk familiebedrijf en behoren dus niet tot een groot concern. Dat is een voordeel voor u, want wij zijn bescheiden genoeg om ons te realiseren, dat niet elke oplossing per definitie uit onze eigen productie komt. Door zaken te doen met een onafhankelijke partner weet u zich er van verzekerd, dat u bij de HollandGroep altijd de beste oplossing voor de beste prijs aangeboden krijgt.
  • Wij zijn onderscheidend in de metaalbouw, omdat voor ons het delen van kennis en ervaring  de basis vormt voor product- en systeemontwikkeling. Dit doen wij al in een heel vroeg stadium, zowel extern met u als (potentiële) klant, als intern met onze zusterbedrijven. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en realiseren van daaruit altijd het beste eindresultaat afgestemd op uw specifieke wensen.
  • Wij zijn flexibel, omdat u zelf bepaalt vanaf welk stadium; conceptontwikkeling – productie - engineering of montage; u gebruik wilt maken van onze diensten. 
  • Wij zijn als HollandGroep betrokken om één simpele reden: Metaalbouw is onze lust en ons leven.  
    Advies, ondersteuning en offertes zijn bij de HollandGroep altijd vrijblijvend. Wij schenken u graag dat vertrouwen, omdat wij uit ervaring weten, dat je alleen vanuit vertrouwen een relatie op kunt bouwen.

Verken onze mogelijkheden en ontdek de meerwaarde van de HollandGroep:

PIB Holland b.v.

Projecten Ingenieurs Bureau Holland b.v. is gespecialiseerd in ontwerp, levering, montage en renovatie van metalen dak en gevelsystemen.
Maak kennis met PIB Holland b.v.

Nieuws

SCH Holland b.v.

Staal Centrum Holland b.v.produceert geprofileerde dak- en gevelbeplating uit verzinkt en voorgelakt staal. 
Maak kennis met SCH Holland b.v.

Aluzinc Aktie

Aluzinc AZ 185 biedt een duurzame oplossing voor dak en gevel. Kenmerkend aan Aluzinc AZ 185 zijn de esthetische metallic eigenschappen i.c.m. corrosie bestendigheid. Aluzinc is milieuvriendelijk, voordelig en wordt 30 jaar gegarandeerd. Wij hebben Aluzinc AZ 185 op voorraad in de diktes 0.55 - 0.63 en 0.75 mm.
Ter kennismaking met 0.55 mm Aluzinc AZ 185 voeren wij tijdelijk aktie met onze Golfplaat SCH 18/76-988 v.a. € 6,25/m2 excl. BTW 

 
Bereken uw prijs of bestel direct online